Om oss

Om oss på Guldhedens Begravningsbyrå

Hos oss på Guldhedens Begravningsbyrå vill vi vägleda dig i en svår stund.

Guldhedens Begravningsbyrå grundades 2012. 2014 togs den över av familjen Ekenved som i fyra generationer arrangerat begravningar i Göteborgsområdet.Vi hjälper dig med allt som rör begravningen och att utforma den precis så som du önskar.

Det personliga mötet är värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Det är vårt uppdrag att lyssna och vägleda med kompetens och omtanke så att du känner dig trygg.

Vi vill att du ska få begravningen så personligt som möjligt oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. Vi kan hjälpa till med stora och små begravningar. Tillsammans utformar vi begravningen så att den blir som ni önskar.

Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig så mycket eller lite du vill. Med empati, ödmjukhet och stor respekt för varje situation så utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål. Vi kan erbjuda nytänkande likväl som traditionella begravningar och är öppna för alla era önskemål.

Vi har nära samarbete med alla våra kyrkor och kapell i vårt upptagningsområden, Guldheden, Annedal, Johanneberg och övriga centrala Göteborg samt Stor Göteborg med kranskommuner.

Närmast oss hittar ni Guldhedskyrkan, Annedalskyrkan , Buråskyrkan, Johannebergskyrkan Vasakyrkan och Hagakyrkan. Sedan finns även kapell för både kyrkliga och borgerliga begravningar. På Östra kyrkogården hittar vi Östra Kapellet, på Västra kyrkogården finns S:t Markus och S:t Lukas kapell och på Hisingen finns Fridhems kyrkogård med Fridhems kapell. Utöver detta finns väldigt många fler kyrkor och kapell i vårt upptagningsområde och självklart är vi även där och har begravningar.

Guldhedens Begravningsbyrå ligger på å Syster Ainas gata 5 I hjärtat av Södra Guldheden, precis intill spårvagnshållplatsen Dr. Fries Torg, Ring oss gärna för att boka ett besök, för att vara säker på att vi är på plats.

Självklart gör vi också hembesök, om ni önskar. Ni når oss också dygnet runt på telefon.

Välkommen in för att arrangera begravning, när ni behöver hjälp med familjejuridik, eller bara har någon fråga.

Hitta hit:

Spårvagn 10 stannar på Dr. Fries Torg, precis utanför kontoret. Parkeringsmöjligheter finns runt Dr. Fries Torg.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF